Osnovna delatnost firme Firga Begaton je ugradnja, prodaja i montaža behaton ploča i drugih behaton elemenata kao i:

  • Izrada betonskih ivičnjaka
  • Prodaja vibro-presovanog behatona
  • Izrada betonskih žardinjera
  • Izrada baštenskih ivičnjaka
  • Ugradnja mozaik pločica
  • Ugradnja podnih pločica
  • Uređenje dvorišta, prilaza, ulica
  • Izrada betonskog roštilja
  • Ugradnja veštačke trave
  • Prodaja betonskih česmi

Ukoliko planirate rekonstrukciju dvorišta ili tek gradite kuću i neophodan vam je kvalitetan tim za popločavanje dvorišta, prilaza, partera, parkinga a opredelili ste se za beton i behaton ploče, pozovite nas.

Kao jedna od najkompetentnijih firmi sa velikim iskustvom u radovima na popločavanju dvorišta, trgova i ulica, možemo da kažemo da u svojoj ponudi imamo veliki broj rešenja kada je ugradnja behaton ploča i drugih betonskih elemenata u pitanju.

BEHATON PREDLOG 05
BEHATON PREDLOG 05
BEHATON PREDLOG 06
BEHATON PREDLOG 06
BEHATON PREDLOG 1
BEHATON PREDLOG 1
BEHATON PREDLOG 2
BEHATON PREDLOG 2
BEHATON PREDLOG 3
BEHATON PREDLOG 3
BEHATON PREDLOG 4
BEHATON PREDLOG 4

Sarađujemo sa velikim brojem fizičkih i pravnih lica. Često smo na poziciji podizvođača i odgovorni smo za lepši izgled mnogih trgova i ulica.
Behaton ploče su trajno i pozdano rešenje. Behaton ploče možete naći u mnogo dezena i boja, a montaža i demontaža je jednostavna.

Behaton ploče su otporne na sve vremenske uslove i habanje a zahvaljujući kvalitetu i izgledu behaton kocki koje imamo u ponudi, nakon ugradnje imaćete moderno ali i funkcionalno dvorište koje se lako čisti i održava.

Kvalitet i lep dizajn i umetnost pravilnog postavljanja behaton ploča je naš imperativ.

Firga Behaton

+
team01

Ugradnja Behatona

Način ugradnje behatona se razlikuje od tipa podloge na koju se postavlja, kao i od kasnije upotrebe popločane površine.

team02

Izgled popločanih površina

Veliki izbor oblika završnih obrada, kombinacija boja i neograničene kombinacije postavljanja behatona pružaju mogućnost popločavanja koje se uklapa u bilo koji arhitektonski stil.

team03

Održavanje Behatona

Ukoliko vremenom dođe do oštećenja, zamena oštećenih komada je veoma brza i laka, tako da se na veoma jednostavan način može uraditi demontaža oštećenog elementa i ponovna montaža nove kocke - ploče


team04

Trajanje Behatona

Za dug vek trajanja bitan je odabir kvalitetnih behaton ploča i veoma značajna dobra ugradnja. Uz redovno održavanje ploče će imati veoma dug vek trajanja, a vi možete uživati u lepoti dvorišta.

POZOVITE NAS