Pored naše osnovne delatnosti, ugradnje behatona, možemo vam ponuditi i veliki izbor dekorativnih betonskih česmi kao i ukrasne betonske žardinjere. Boja, oblik i veličina je nešto što vi birate prema potrebama i zahtevima kako bi svoje dvorište učinili malom oazom, a mi ćemo ponudom odgovoriti svakom vašem zahtevu.

U ponudi imamo i ivičnjake:

  • Ivičnjaci visina 8 cm širina 10 cm dužina 50 cm
  • Ivičnjaci visina 5 cm širina 10 cm dužina 50 cm
  • Ivičnjaci visina 12 cm širina 10 cm dužina 50 cm
betonske cesme (2)
betonske cesme (2)
betonske cesme 2
betonske cesme 2
betonske cesme
betonske cesme
firga1
firga1
firga2
firga2
firga3
firga3
firga4
firga4

Firga Behaton

+
team01

Ugradnja Behatona

Način ugradnje behatona se razlikuje od tipa podloge na koju se postavlja, kao i od kasnije upotrebe popločane površine.

team02

Izgled popločanih površina

Veliki izbor oblika završnih obrada, kombinacija boja i neograničene kombinacije postavljanja behatona pružaju mogućnost popločavanja koje se uklapa u bilo koji arhitektonski stil.

team03

Održavanje Behatona

Ukoliko vremenom dođe do oštećenja, zamena oštećenih komada je veoma brza i laka, tako da se na veoma jednostavan način može uraditi demontaža oštećenog elementa i ponovna montaža nove kocke - ploče


team04

Trajanje Behatona

Za dug vek trajanja bitan je odabir kvalitetnih behaton ploča i veoma značajna dobra ugradnja. Uz redovno održavanje ploče će imati veoma dug vek trajanja, a vi možete uživati u lepoti dvorišta.

POZOVITE NAS